Titel:
After Dark - La Dolce Vita
Kategori:
Komedi
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera After Dark - La Dolce Vita:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

After Dark - La Dolce Vita

After Dark - La Dolce Vita (2006)

Alltsammans började 1976 på diskoteket Shazam i Stockholm. Tre unga män klev upp på scenen och lanserade en för Sverige ny företeelse - dragshow... Succé över en natt och inom loppet av bara några månader öppnade Christer Lindarw och Lars Flinckman sin egen klubb, som fick samma namn som de döpt sin showgrupp till... AFTER DARK. 2004 blev året då After Dark tog ännu ett steg i Showbiz och gav sig in i Melodifestivalen. Med sången ”La Dolce Vita” erövrade de en ny generation fans och kom trea. Hösten 2004 släpps en skiva, samtidigt som en ny show, även den kallad ”La dolce Vita”, sätts upp på Tyrol (Gröna Lund, Stockholm). Inför denna show har ensemblen förnyats med många nya proffsdansare och dragshow artister. AFTER DARK ”La Dolce Vita” är en inspelning från hösten 2006 på Rondo i Göteborg samt innehåller ytterligare glitter, glamour, humor och lyxunderhållning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  After Dark - La Dolce Vita
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "After Dark - La Dolce Vita"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar