Titel:
Bubba Ho-Tep
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2008-09-03
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bubba Ho-Tep:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bubba Ho-Tep

Bubba Ho-Tep (2002)

Efter en novell av Joe R. Lansdale får vi nu uppleva den omryktade och kritikerrosade kultfilmen Bubba Ho-Tep. Bubba Ho-Tep är en härlig blandning av komedi, drama och skräck och liknar inte någon annan film du sett. Elvis lever! I alla fall om du frågar Bubba Ho-Tep vad som egentligen hände Elvis Presley. Elvis befinner sig på ett äldreboende i Texas och är bitter över att han bytte identitet med en Elvis-imitatör och missade sin chans att byta tillbaka innan hans "död". Hans granne Jack är däremot övertygad om att han är President John F. Kennedy... trots att han är svart! De två kufarna slår sig samman när de förstår att de andra på ålderdomshemmet inte dör av naturliga orsaker. Utrustade med en gåstol och en rullstol är det upp till The King och JFK att stoppa mumien innan han har sugit livskraften ur dem alla!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bubba Ho-Tep
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bubba Ho-Tep"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar