Titel:
Plan 9 From Outer Space
Kategori:
Skräck
Längd:
1:14
Utgivningsår:
1959
Publicerad:
2011-10-18
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Plan 9 From Outer Space:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Plan 9 From Outer Space

Plan 9 From Outer Space (1959)

Ed Woods kultklassiker till kalkonfilm har hyllats för att vara historiens sämsta film, men det är samtidigt en av de mest hysteriskt underhållande filmer som du någonsin kommer att se. Rymdvarelser från yttre rymden väcker liv i döda jordbor i ett försök att rädda mänskligheten. Kommer deras 9:e plan att fungera? Med tråddrivna flygande tefat, skrattretande dialog, skarpsinnig rymdvarelselogik och obetalbara specialeffekter kan de inte misslyckas. Eller kan de? (Ledtråd: Det går åt skogen.) Plan 9 är en film som är så härligt dålig att den är helt fantastisk. Och du kan nu för första gången i historien se den i färg!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Plan 9 From Outer Space
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Plan 9 From Outer Space"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar