Titel:
Hultsfred 2006 - Babyshambles
Kategori:
Musik
Längd:
1:03
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2008-06-10
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Hultsfred 2006 - Babyshambles:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hultsfred 2006 - Babyshambles

Hultsfred 2006 - Babyshambles (2006)

Då mediedrevet snurrat som fortast kring Pete Doherty har det varit lätt att glömma bort att det döljer sig en helt briljant musiker bakom alla skandalrubriker och sensationsnyheter. Enligt många var The Libertines det absolut bästa nya engelska bandet under det senaste tio åren. Det Pete Doherty gjort tillsammans med Babyshambles sen han lämnade The Libertines är minst lika bra. Debutskivan "Down In Albion" var en makalös uppvisning av skev rock upphängd på trasiga drömmar och känslan av att antingen vara jordens största förlorare eller den mest oövervinnelige personen i hela världen. Rekomenderas för dig som: ...gillar rock. ...är en sucker för rå desperation. ...brukar tjuvsnegla i NME då och då.  

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hultsfred 2006 - Babyshambles
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  9 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hultsfred 2006 - Babyshambles"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar