Titel:
Meet John Doe
Kategori:
Drama
Längd:
2:02
Utgivningsår:
1941
Publicerad:
2008-08-21
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Meet John Doe:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Meet John Doe

Meet John Doe (1941)

En kvinnlig journalist skriver sin sista kolumn. Det är en påhittad story om en man som planerar att hoppa ner från City Hall på Julafton för att protestera mot felbehandlingen mot de vanliga folket i samhället. Men när artikeln blir en hit, blir journalisten tvungen att hitta en identitet på den man hon hittade på. Journalisten rekryterar en föredetta framgångsrik bollsportsatlet för att ta på sig identiteten. När förläggaren på dagstidningen, som strävar mot en medverkan i presidentvalet, konspirerar att använda den påhittade karaktären för egen politisk vinning måste journalisten och den föredetta bollspelaren fatta ett beslut huruvida de skall hålla skenet uppe.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Meet John Doe
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  0 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Meet John Doe"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar