Titel:
Danssalongen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:37
Utgivningsår:
1955
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Danssalongen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Danssalongen

Danssalongen (1955)

Kärlek, svartsjuka, musik och knark i våldsam ungdom-på-glid-thriller, utspelad på legendariska Nalen i Stockholm. Lars Ekborg är den brutale kåkfararen ”Doggen”, som försöker få tillbaka sångerskan Sonja. Sonja sjunger på en danssalong som ägs av den betydligt äldre Viktor. Denne är mycket förtjust i Sonja. Viktors fru Ria är svartsjuk på den nära relationen mellan Sonja och Viktor. Sonjas ex, den brutale Doggen släpps ur fängelset och kräver att få Sonja tillbaka. Hon vädjar desperat att han ska försvinna. Trots övervakarens försök att skapa ett ordnat liv åt honom, hemfaller Doggen snart till brottslighet igen. Han försöker göra inbrott i Danssalongen, men blir tagen på bar gärning av Viktor. Doggen blir alltmer aggressiv och misstänksam mot Sonja och Viktor, vilket får katastrofala följder… Under handlingens gång fortsätter livet på danssalongen med artistuppträdanden, jitterbug, skönhetstävlingar och ett besök av frälsningsarmén. Bland andra framträder Arne Domnérus orkester och Gunnar ”Siljabloo” Nilsson.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Danssalongen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Danssalongen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar