Titel:
Mördaren - En helt vanlig person
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
1967
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mördaren - En helt vanlig person:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mördaren - En helt vanlig person

Mördaren - En helt vanlig person (1967)

Arne Mattssons gastkramande thriller om ett bestialiskt kvinnomord ombord på ett tåg fyllt av liderliga och supande passagerare. Manus av författarna bakom Martin Beck-deckarna! Mats är på rymmen från sinnessjukhuset och har förföljt sin ex-flickvän Lena ombord på ett tåg. På tåget finns även en s/m-törstande direktör, en förstaklassvagn full av märkliga figurer som flirtar, krökar och har sex, samt en okänd person i blank, svart rock som kastar en kvinna av tåget. Nu hotas även Lenas liv. Vem är mördaren? Kan han stoppas i tid? Heinz Hopf spelar den homosexuelle narkomanen och tågpassageraren Gregor, som också är filmens berättare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mördaren - En helt vanlig person
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mördaren - En helt vanlig person"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar