Titel:
Aldrig med min kofot
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1959
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Aldrig med min kofot:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Aldrig med min kofot

Aldrig med min kofot (1959)

Crazyfars i revyräven Gösta Bernhards spexiga regi. Direktör Ramsten har uppfunnit ett inbrottssäkert kassaskåp, som inte ens ex-tjuven tillika Ramstens högra hand, Knutte Modig, kan forcera. Men firman är bankrutt, och bara ett mirakel kan rädda den. Då anländer svensk-amerikanen och kassaskåpsfabriksarvtagaren Jack Anderson Jr till Sverige, för att ägna sig åt sin hemliga hobby – att skriva på sin detektivroman ”Drömtjuven”. Knutte får en idé! Han ska söka hjälp av Mr Anderson! Men Jack vill vara inkognito och låtsas vara en annan – Jerka Pettersson-Petting. En komplicerad förvecklingskarusell drar igång när Knutte ska få den sjaskige ”Jerka” att spela Jack för att rädda firman! Det blir utbildning i vett och etikett, ”lån” av lyxbil, matsilverstöld, cowboy-och-indian-maskerad och så lite kärlek förstås.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Aldrig med min kofot
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Aldrig med min kofot"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar