Titel:
Kattorna
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1965
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kattorna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kattorna

Kattorna (1965)

Guldbaggebelönat drama om 16 kvinnor som drabbar samman, klöser och duschar varandra på en svettig tvättinrättning. Det närmaste en ”women-in-prison”-film vi kommit i Sverige! Marta är arbetsledare på ett tvätteri. Hon har lesbiska tendenser och är impopulär. Hon har bland annat ”tagit hand om” problemflickan Rike, som hon klär av och duschar när Rike varit ute på farligheter. Rike antyder för de andra ”kattorna” att Marta gjort saker med henne som ingen riktig kvinna gör, och att en annan flicka hamnat på mentalsjukhus på grund av Martas behandling. ”Kattorna” slungar ut anklagelser som gör att Marta berättar om sin smärtsamma bakgrund.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kattorna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kattorna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar