Titel:
Kärlekens språk
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:37
Utgivningsår:
1969
Publicerad:
2008-08-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Kärlekens språk:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kärlekens språk

Kärlekens språk (1969)

Sexualupplysning när den är som bäst! Kärlekens språk lyckades bryta igenom filmcensurens motstånd mot sexskildringar på vita duken. Censurchefen Erik Skoglund såg filmen två gånger och måste därefter ta tre dagars semester. Kärlekens språk var startskottet för den moderna pornografiska filmen och en av de största ekonomiska framgångarna i svensk filmhistoria. Den kostade 700.000 kronor att producera och drog första året in 6,5 miljoner i intäkter. I London demonstrerade 30.000 engelsmän mot filmen, anförda av Cliff Richards. På plakaten stod: ”Sverige - mer porr, mer självmord, mer alkoholism och mer gonorré för varje år.” Kärlekens språk totalförbjöds i Norge och beslagtogs av den amerikanska tullen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kärlekens språk
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kärlekens språk"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar