Titel:
Caligula
Kategori:
Drama
Längd:
2:36
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2011-08-18
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Caligula:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Caligula

Caligula (1979)

Caesar är gammal, grym och galen. Men hans arv kommer att leva vidare i den ”giftorm han föder i Roms mage” – den unge sadistiske Caligula. Men det finns de som inte vill se honom på tronen … 1979 samlade Penthouse-redaktören Bob Guccione ihop några av världens mest karismatiska skådespelare – Malcolm McDowell (A Clockwork Orange), Oscarnominerade Peter O’Toole (Lawrence of Arabia) och Helen Mirren (Elizabeth) – och skapade ”Caligula”. Denna episka historia om romerska riket gjorde skandal världen över med sina extremt vågade sexscener och sin grymhet. Detta är specialversionen, helt fri från censurens bojor! Med en riklig och avslöjande bakomdokumentär där skådespelarna själva uttalar sig om filmen som chockerade en hel värld!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Caligula
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Caligula"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar