Titel:
Henry Poole Is Here
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-09
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Henry Poole Is Here:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Henry Poole Is Here

Henry Poole Is Here (2007)

En deprimerad man isolerar sig i det radhusområde där han växte upp. Men omvärlden lämnar honom inte ifred och snart är hela samhället involverat i en mirakulös historia centrerad kring en märklig fläck på Henrys husvägg … Luke Wilson är en av Hollywoods största och mest färgstarka skådespelare idag, hyllad för filmer som ”The Royal Tenenbaums”, ”Anchorman” och ”Old School”. I ”Henry Poole is Here” spelar han mot Oscarnominerade Adriana Barraza (Babel) och Radha Mitchell (Finding Neverland). Årets feelgood-drama är här! Efter den bejublade premiären på Sundance-festivalen tippas filmen bli ett av höstens stora biodramer i USA!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Henry Poole Is Here
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Henry Poole Is Here"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar