Titel:
Gynekologen i Askim Del 3
Kategori:
Komedi
Längd:
0:57
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Gynekologen i Askim Del 3:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gynekologen i Askim Del 3

Gynekologen i Askim Del 3 (2007)

Henning driver en framgångsrik gynekologmottagning tillsammans med sin vackra hustru Louise i den välbärgade Göteborgsförorten Askim. Villorna här är flotta, bilarna är blanka och sjöutsikten är hänförande men genom sitt arbete kommer Henning snabbt under den välfriserade ytan och får reda på de mest intima och chockerande detaljer om sina grannar. Otrohet, barnlöshet och svek är vardag för gynekologen. Själv är Henning så in i själen trött på att utforska kvinnors inre och försöker finna den sanna kärleken på annat håll. Följ med på en tragikomisk historia om sex, kärlek och otrohet!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gynekologen i Askim Del 3
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gynekologen i Askim Del 3"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar