Titel:
Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:50
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-11-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti

Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti (2007)

Yrkesjägaren Thomas Ekberg förmedlar sina gedigna kunskaper om jakt och viltvård som en röd tråd genom hela serien "Jakt & Jägarliv". Den 16:e augusti är ett klassiskt datum för de flesta jägare. Jakten efter råbock är mycket populär i Sverige. Thomas Ekberg och Klas Ingesson jagar under några härliga sensommardagar och upplever jaktlig dramatik och spänning. Anders Levén huserar åter igen bland grytor och kastruller i köket och tillagar en maträtt som du bara måste prova. Målsättningen med serien Dianas Stigar Jakt & Jägarliv är att skildra den fantastiska svenska jakten. Den nordiska jakten skänker miljontals människor glädje, naturupplevelser, rekreation, spänning och inte minst gemenskap. Möjligheterna till jakt är en förmån och viltet är en resurs som vi ska ta tillvara även i framtiden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakt & Jägarliv 2 - Bockjakt 16:e Augusti"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar