Titel:
Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:50
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-11-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare

Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare (2007)

Yrkesjägaren Thomas Ekberg förmedlar sina gedigna kunskaper om jakt och viltvård som en röd tråd genom hela serien "Jakt & Jägarliv". Thomas Ekberg jagar tillsammans med stövare som är riktiga harpiskor. Här visar vi både jakt efter både tysk och svenskhare med olika stövarraser. Klas Ingesson träffar också Svenska Stövareklubben ordförande för ett samtal om harjakt och stövare. Anders Levén visar hur man tillagar smarrig confi på hare - en riktig njutning för smaklökarna. Målsättningen med serien Dianas Stigar Jakt & Jägarliv är att skildra den fantastiska svenska jakten. Den nordiska jakten skänker miljontals människor glädje, naturupplevelser, rekreation, spänning och inte minst gemenskap. Möjligheterna till jakt är en förmån och viltet är en resurs som vi ska ta tillvara även i framtiden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakt & jägarliv 2: Harjakt med stövare"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar