Titel:
Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:47
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-11-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund

Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund (2007)

Yrkesjägaren Thomas Ekberg förmedlar sina gedigna kunskaper om jakt och viltvård som en röd tråd genom hela serien "Jakt & Jägarliv". Drevern är en av våra mest populära hundraser. Thomas Ekberg jagar i denna fi lm med riktigt duktiga drevrar i god rådjursbiotop. Klas Ingesson träffar en legend inom uppfödning av jakthundar, Lennart Davidsson och hans son Kjell Lennartsson. Anders Levén tillagar kryddiga rådjusspett över öppen eld och serverar med cous-cous. Målsättningen med serien Dianas Stigar Jakt & Jägarliv är att skildra den fantastiska svenska jakten. Den nordiska jakten skänker miljontals människor glädje, naturupplevelser, rekreation, spänning och inte minst gemenskap. Möjligheterna till jakt är en förmån och viltet är en resurs som vi ska ta tillvara även i framtiden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakt & Jägarliv 2 - Jakt med drivande hund"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar