Titel:
Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:53
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-11-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort

Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort (2007)

Yrkesjägaren Thomas Ekberg förmedlar sina gedigna kunskaper om jakt och viltvård som en röd tråd genom hela serien "Jakt & Jägarliv". Kronviltets sinnen är mycket väl utvecklade, vilket innebär att det är en tuff utmanare för jägaren. Thomas Ekberg bedriver smyg och vaktjakt i Sörmland som har en stor stam av kronvilt. Klas Ingesson träffar forskare med kronvilt som specialité och vi får lära oss lite mer om detta spännande vilt. Vi tittar också lite närmare på hur man bedömer en trofé av kronhjort. Anders Levén bjuder på kronhjort kryddad med pepparkakskryddor och kakao. Till detta serveras rostad spetskål och citrussås.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakt & Jägarliv 2 - Kronhjort"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar