Titel:
Maternal Obsession
Kategori:
Drama
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-07-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Maternal Obsession:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maternal Obsession

Maternal Obsession (2007)

31-åriga Lily är en helt vanlig kvinna med ett helt vanligt liv. Hon ser bra ut, är snäll och gör bra ifrån sig på sitt jobb på ett försäkringsbolag. Men en aspekt av Lilys liv är inte helt normal: hennes mamma. Ett par år tidigare flyttade Lily tillbaka hem till sin 60-åriga mamma Inez för att kunna vårda och ta hand om henne när hon var sjuk. Och nu när hon är där tänker inte Inez låta Lily ge sig av. Ensam och bitter efter att hennes man lämnat henne känner Inez nu att Lily är den enda människa som hon har kvar i världen. Hon har trasslat in Lily i en jättelik härva av skuldkänslor och lögner som gör att den unga kvinnan inte vågar lämna sin mamma. Inez gör allt hon kan - och går även till ytterligheter - för att sabotera alla relationer som Lily försöker få till...särskilt med män.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maternal Obsession
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maternal Obsession"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar