Titel:
Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Kategori:
Skräck
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-08-30
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Dr. Jekyll and Mr. Hyde:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Dr. Jekyll and Mr. Hyde (2007)

I denna nervpirrande filmatisering av Robert Louis Stevensons klassiska skräckberättelse är doktor Henry Jekyll en ansedd läkare vars experiment med människans onda jag har släppt lös en seriemördare vid namn Edward Hyde. Jekyll har måhända funnit en medlidsam bundsförvant i advokaten Claire Wheaton men varken han eller hon förstår hur fruktansvärt långt Hyde är beredd att gå och inte heller att han inte skyr några som helst medel för att ta över herraväldet. Med Emmy-vinnaren Tom Skerritt ("Småstadsliv") i en av birollerna ser vi Robert Louis Stevensons gotiska klassiker på ett sinnrikt nytt sätt åter sätta skräck i alla som ser filmen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dr. Jekyll and Mr. Hyde
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dr. Jekyll and Mr. Hyde"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar