Titel:
När & Fjärran - Florida
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:43
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-12-08
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Florida:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Florida

När & Fjärran - Florida (2007)

Tobbe Blom och Dogge Doggelito drar iväg på en roadtrip. De gör sin bilresa i den amerikanska delstaten Florida med start i nöjesparkernas stad, Orlando. Efter boende på ett unikt hotell ger de sig av genom träskmark och häftig natur till västkusten, där de passar på att ta en fisketur. Resan avslutas i livfulla Miami beach där Dogge bjuder på show. Svenskt reseprogram från 2007. När & fjärrans resereportrar utforskar resmål för alla åldrar och plånböcker både i Sverige och utomlands. De bjuder på en blandning av nära, långväga, kända och okända resmål för att locka fram reslusten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Florida
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Florida"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar