Titel:
När & Fjärran - Nambia
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:43
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2008-12-08
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Nambia:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Nambia

När & Fjärran - Nambia (2007)

Leila Lindholm och Marcus Larsson reser till Namibia. I ett eget litet flygplan gör de en reser till Namibia. I ett eget litet flygplan gör de en rundresa i landet med besök i den världsberömda nationalparken Etosha, fylld av vilda djur. Leila bestämmer sig för att åka ut på en båttur och får oväntat besök av ett sjölejon som hoppar upp i hennes knä. Marcus åker till ett vildmarksläger som drivs av en tjänstledig polis från Göteborg. Marcus vill ta reda på mer om hur ursprungsbefolkningen lever. Svenskt reseprogram från 2007. När & fjärrans resereportrar utforskar resmål för alla åldrar och plånböcker både i Sverige och utomlands. De bjuder på en blandning av nära, långväga, kända och okända resmål för att locka fram reslusten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Nambia
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Nambia"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar