Titel:
Gäddfeber
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:57
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2008-12-23
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Gäddfeber:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gäddfeber

Gäddfeber (2009)

Att någon gång i livet fånga en 10-kilosgädda är något som de flesta sportfiskare drömmer om. Under en helg i slutet av mars slog den drömmen in många gånger om för två av Sveriges skickligaste jerkbaitfiskare. Stefan "Trumman" Trumstedt och Torbjörn "Buster" Odén var i skärgården och fiskade just när gammelgäddan var riktigt på hugget! Under endast tre fiskedagar lyckades de fånga över 150 gäddor! 22 av dem vägde över 10 kilo och de två största tyngde vågen till över makalösa 15 kg! När grabbarna märkte vad som var på gång, ringde de mig och skrek i luren. Jag släppte alla helgplaner, tog filmkameran och åkte dit. På vägen skrev jag snabbt ett manus och när vi påbörjade inspelningen nästa morgon var spänningen olidlig! Otroligt nog fortsatte gäddeldoradot hela helgen och jag kunde fånga tidernas bästa gäddfiske på film. Den makalösa fiskesagan spred sig sen som en löpeld i fiskekretsar och gick snabbt till historien som den värsta gäddfebern i skandinavisk fiskehistoria. Efter flera månaders redigeringsarbete kunde jag slutligen pressentera denna unika gäddfiskefilm som idag räknas till en av de stora klassikerna och som fick utmärkelsen "Årets bästa fiskefilm 2005". I Gäddfeber få du njuta av ett verkligt actionfyllt gäddfiske med brutala kanonhugg, häftiga fajter, dubbeldrillningar och en helt enastående serie megagäddor som får även den mest inbitne fiskare att tappa andan. Inte nog med det; dessa jerkbaitproffs lär dig dessutom rätt teknik, att välja utrustning och avslöjar hur du ska tänka för att hitta & lura drömgäddan till hugg... Gäddfeber valdes ut till en av marknadens 10 bästa fiskefilmer då tidningen Svensk Fiske i marsnumret 2007 gjorde en grundlig analys av hela 80 fiskefilmstitlar. Luta dig tillbaka och njut av Sportfiskehistoriens värsta GÄDDFEBER!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gäddfeber
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gäddfeber"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar