Titel:
Dead End Road
Kategori:
Thriller
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-02-04
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Dead End Road:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dead End Road

Dead End Road (2004)

Kriminalpolisen Burt Williams har haft den ökända "Poe killer" på spåret i nästan tre år. Den senaste kidnappningen av modellen Heather Makepiece beslutar de statliga myndigheter att ta in FBI. Burts dotter Kris Williams är en mordutredare för FBI och tillsammans med sin partner Sean Michaels tar de över fallet. Motvilligt kliver Burt åt sidan och går även i pension. Under de närmaste sju månader fortsätter Poe Killer sitt mördarstråt tills Kris upptäcker att mördaren använder ett chattrum på Internet till att förföra sina offer. Hon loggar in som Annabel Lee och mycket riktigt kontaktar han henne. Med hjälp av teknikern Larry sätter de upp ett möte på en närliggande bowlinghall. Men, när saker går fel och Kris blir bortförda och hennes partner Sean slaktas, blir det hela till en intensiv jakt för Burt och han ex-partner Grace Andrews som måste hitta Kris innan hon blir Poe Killer’s nästa offer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dead End Road
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dead End Road"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar