Titel:
Foreign Ghosts
Kategori:
Drama
Längd:
2:15
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2009-02-06
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Foreign Ghosts:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Foreign Ghosts

Foreign Ghosts (1998)

Tre berättelser om tre immigrerande kvinnor i Montreal. Maj Li’s mor har rest ändå från Kina för att få leva med sin dotter. Med sig har hon sina förutfattade meningar om alla icke-kinesiska. Men efter att ha blivit räddad från ett oväder av en svart man är hon tvungen att omvärdera sina åsikter. Sen har vi Pepe, pojkvän till Anna, som är en hopplös kvinnojägare som driver omkring under falsk identitet. Och Tanya, en vacker kvinna från Dominikanska republiken, som jobbar som servitör på ett café och gömmer sig från sitt hemliga förflutna. Deras berättelser om stolthet, hopp och rädsla kolliderar i hjärtat av denna storstad.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Foreign Ghosts
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Foreign Ghosts"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar