Titel:
När & Fjärran - Guadeloupe
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-27
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Guadeloupe:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Guadeloupe

När & Fjärran - Guadeloupe (2007)

Guadeloupe är det nya franska charterresmålet i Västindiens övärld. När & Fjärrans resereportrar Marcus Larsson och Leila Lindholm besöker ögruppen och får bo i trädkojor uppe i mangoträden i en by där alla bär fiskar på ryggen. Marcus vandrar i djungeln på ön Basse-Terre och utför den, för Guadeloupe, typiska sporten canyoning. Iförd hjälm och våtdräkt klättrar, badar och studsar han fram längs med floder, vattenfall och regnskog. Dessutom går han på jakt efter Guadeloupes bästa strand. Leila utforskar öns matlagning och blir lurad på en stor matmarknad. Tillsammans besöker Leila och Marcus "sockertoppen", Pain de Sucre, som nämns som ett av världens underverk där snorklingen sägs vara fantastisk. De avslutar kvällen med att svettas i takt med äkta kreolska rytmer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Guadeloupe
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Guadeloupe"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar