Titel:
När & Fjärran - Indien
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-27
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Indien:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Indien

När & Fjärran - Indien (2007)

Kerela har blivit en allt populärare charterdestination i takt med att Goa blivit mer och mer exploaterat. Lulu utforskar det andliga och kulturella Indien och gör en inre resa. Hon får genomgå ett regelrätt ayurveda upplägg med allt vad det innebär av läkarbesök, annorlunda behandlingar och yoga. Ayurvedan är en urgammal tro. Det är helt enkelt en livsstil som är känd för att kunna avhjälpa vissa typiska västerländska problem. Under tiden utforskar Nora några av de fantastiska stränderna, provar på bodysurfing och lär sig allt om hur riktigt te ska smaka. Hon får även utöva den traditionella kampsporten, Kalaripayattu, som har hämtat många av sina rörelser från djurvärlden. Tillsammans fortsätter de sedan sin resa till Cochin som är känt för sitt trä- och mässingshantverk där de bland annat provar på folkets teater Katakali med blandade reaktioner.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Indien
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Indien"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar