Titel:
När & Fjärran - Paris
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-27
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Paris:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Paris

När & Fjärran - Paris (2007)

Nora Strandberg och Dogge Doggelito åker till Frankrikes huvudstad Paris. De visar att man trots lite tid kan hinna med mycket. Resan går i modets och musikens tecken. Nora bjuder på sina bästa shoppingtips i butiker och varuhus. Paris är ju modets och haute couturens huvudstad och är fullt av coola boutiquer, dyra designaffärer och stora modehus. Här hittar man alla stora designers värda namn och hit flyttar många "up and coming designers" från världens alla hörn. Vi träffar även den svenska designern Louisa Burfitt. Dogges uppdrag är att upptäcka och utforska musikens Paris och ta reda på varför staden är så het på musikscenen just nu, ett uppdrag som passar honom utmärkt med tanke på hans artistbakgrund.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Paris
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Paris"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar