Titel:
När & Fjärran - Marocko
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-28
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera När & Fjärran - Marocko:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - Marocko

När & Fjärran - Marocko (2007)

Leila Lindholm och Marcus Larsson åker till kontrasternas land Marocko, som bjuder på allt från getter i träd till lyxiga beduintält i ödemarken. Leila letar upp den äkta marockanska atmosfären i storslagna Atlasbergen. Hon provar hur det är att leva lyxigt med beduiner mitt ute i Saharas öken och får reda på att hon är värd 2000 dromedarer. Dessutom besöker hon den gamla berberstaden Marrakech och visar hur riktig prutning går till. Marcus vill ta reda på varför "den vita staden" Essaouira är känd för att vara ett av världens bästa surfingställen och testar vågorna vid Atlantkusten. Han hinner även med en resa ut i öknen för att spela crossgolf med en åsna till caddy. Dagen avslutas med haj-middag!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - Marocko
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - Marocko"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar