Titel:
När & Fjärran - London
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:44
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-27
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera När & Fjärran - London:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - London

När & Fjärran - London (2007)

Anki Edvinsson och Rickard Olsson besöker Storbritanniens huvudstad London, som är en av de äldsta storstäderna i Europa, där utbudet är så stort att det finns något för såväl förstagångsbesökaren som för den vana Londonresenären. Anki väljer att utforska staden på det mer klassiska sättet. Hon hoppar på en sightseeingbuss som tar henne förbi alla måsten, hon spanar in shoppingen och får lära sig hur det går till när man dricker afternoon tea. Rickard besöker några otippade sevärdheter såsom en hästkapplöpning där han får lära sig hur man spelar på hästar. Han tar också reda på vilken pub som är "pubarnas pub".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - London
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - London"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar