Titel:
När & Fjärran - New York
Kategori:
Specialintressen
Längd:
0:43
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-01-27
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera När & Fjärran - New York:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När & Fjärran - New York

När & Fjärran - New York (2007)

Vana New York-resenärerna Marcus Larsson och Äntligen hemmas Jimmy Schönning tar en tripp till coola New York och visar en gång för alla varför staden är ett av våra mest älskade resmål. I god ordning går färden först till Manhattan. Här utforskar våra reportrar New York samt visar sina smultronställen, utforskar trendiga barer och restauranger och gör nya upptäckter i den pulserande staden. Men New York är ju så mycket mer än Manhattan, det fi nns andra stadsdelar som också är värda att uppleva/utforska. Marcus är nyfi ken på Brooklyn och framför allt Williamsburg som bjuder på en hel del sköna upplevelser och trendiga ställen. Medan Jimmy är på Manhattan visar han också exempel på olika sätt att bo när man är i New York. Jimmy informerar om YMCA, bed and breakfast och landar sedan på det coola designhotellet London NYC. I programmet tar vi också en tur med The L train. Vi träffar naturligtvis också människor som kan ta oss bakom kulisserna och visa det riktiga New York och berätta varför de älskar staden och just sin stadsdel.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När & Fjärran - New York
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När & Fjärran - New York"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar