Titel:
Bomb the system
Kategori:
Drama
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-02-26
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bomb the system:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bomb the system

Bomb the system (2002)

Blest är New Yorks mest notoriska graffitikonstnär någonsin. På dagarna snattar han sprejburkar och på nätterna ”bombar” han gatorna med sitt graffitigäng. Men när han blir kär i den vackra Alexandra tvingas han välja mellan sin nuvarande, destruktiva, livsstil och en mer etablerad framtid. Hela hans tillvaro ställs på sin spets när gängets yngste medlem, Lune, blir misshandlad av den korrumperade polisen Bobby Cox. Blest och hans gäng förklarar graffitikrig mot polisens antiklotterenhet, Vandal Squad. De ”bombar” hela stan och drar sig inte ens för att ”tagga” polisbilar och myndighetsbyggnader. Blest står på toppen av lokal berömmelse när konflikten eskalerar och en konfrontation leder till att mer än en person mister livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bomb the system
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bomb the system"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar