Titel:
Las Divas
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:16
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-02-19
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Las Divas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Las Divas

Las Divas (2007)

En film om att vara bög och dragqueen i ett land där sexuell frihet motarbetas av den katolska kyrkan och där det bland män råder en hård machokultur. Trots det möts Alberto och hans systrar i Las Divas av kärlek och glädje när de transformerar sig till glittriga kvinnor. Genom uppståndelse och spektakel lyfter de fram frågor som handlar om att leva sitt liv utan censur. Där en sexuell läggning inte skall vara en belastning. – Jag älskar att göra det här. På samma gång är det ett bra sätt att förändra människors attityd. Vi använder kroppen som ett verktyg för att förmedla vårt budskap, för att få folk att ifrågasätta det de tycker är normalt. Alberto sätter på sig kjolen och glittriga platåstövlar. Det skulle kunna vara något helt opolitiskt, men i det här fallet handlar det om kampen för en personlig frihet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Las Divas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  5 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Las Divas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar