Titel:
Never kneel down
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:36
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2009-03-03
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Never kneel down:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Never kneel down

Never kneel down (2006)

2006 ändrades den sydafrikanska lagen och samkönade par fick rätten att gifta sig, detta gör den sydafrikanska lagen till en av de mest jämställda i världen och utan tvekan den mest liberala på den afrikanska kontinenten. "Never kneel down - a struggle of a black lesbian woman in South Africa" handlar om den tjugoåriga Mmapaseka "Steve" Letsike som bor i en av kåkstäderna utanför Pretoria. Filmen berättar om hennes liv och kamp för att få vara den hon är i ett land där den manliga heterosexuella normen råder över allt annat. Mmapaseka jobbar med ett av landets största HBT-organisationer, OUT, främst med empowerment-arbete ute i kåkstäderna. Filmen följer henne som aktivist, feminist och lesbisk.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Never kneel down
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  5 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Never kneel down"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar