Titel:
Motorkavaljerer
Kategori:
Komedi
Längd:
1:10
Utgivningsår:
1950
Publicerad:
2009-03-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Motorkavaljerer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Motorkavaljerer

Motorkavaljerer (1950)

Helknasig komedi inspirerad av George Formbys och Abbott och Costellos tokigheter. Ett bortkommet men uppfinningsrikt bodbiträde blir av en slump stor MC-tävlingsidol. Åke Svärd jobbar på diversehandel och både handlarn och hans dotter Maj ser ner på Åke. Konkurrenten tvärs över gatan har anlitat motorcykelässet Nisse Grön som dragplåster. Maj svärmar för Nisse och vill inte veta av Åke. Snart ska Blåsjöloppet gå av stapeln. Åkes vän Olle ska köra den nya svenskbyggda motorcykeln "Fantomen", men får inte för sin pappa. Olle kör ändå och vinner en tävling, men Åke ska låtsas vara föraren i depån. Alla tror att Åke kört, och han blir stor idol. Åke flyr fältet när man vill tvinga honom att köra på riktigt, men han spåras upp av Maj och Olles flickvän Gun. Tillsammans hamnar de i ett spökhus, där en äkta förrymd desperado och geten Karin huserar. Väl räddad från spökhuset står Åke inför sitt livs utmaning - att köra Blåsjöloppet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Motorkavaljerer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Motorkavaljerer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar