Titel:
Farlig Frihet
Kategori:
Drama
Längd:
1:14
Utgivningsår:
1954
Publicerad:
2009-03-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Farlig Frihet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Farlig Frihet

Farlig Frihet (1954)

Ungdom-på-glid-klassiker fylld av heterosex, homosex, sprit och våld! Den hårdföre ungdomsbrottslingen Myggan rymmer från anstalten, stjäl en pistol, möter Laila och blir blixtförälskad. Snart är paret på flykt undan rättvisan, och Myggan blir alltmer desperat och hänsynslös. När de krockat med ett träd flyr de från polisen. Myggan skjuter en av förföljarna och kallas nu för "Valla-desperadon" i pressen. Laila prostituerar sig för att skaffa pengar. Tillsammans med sin homosexuelle kompis Tommy misslyckas Myggan med att råna en äldre bög. Efter ett postrån blir Myggan jagad av ett enormt polisuppbåd och flyr ner i tunnlarna där tunnelbanestationen Slussen byggs.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Farlig Frihet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Farlig Frihet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar