Titel:
Morgan Pålsson - Världsreporter
Kategori:
Komedi
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-02-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Morgan Pålsson - Världsreporter:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Morgan Pålsson - Världsreporter

Morgan Pålsson - Världsreporter (2007)

Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering. Här kommer den första långfilmen om komikerparet Anders Janssons och Johan Westers publikhyllade rollfigurer från TV-serien "Hipp Hipp". Den populära TV-serien har vunnit Silverrosen vid Montreux-festivalen 2002. Filmen är produceras av Martin Persson på Anagram Produktion, manus är skrivet av komikerparet tillsammans med manusförfattaren Wiktor Ericsson och för regin svarar Fredrik Boklund.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Morgan Pålsson - Världsreporter
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Morgan Pålsson - Världsreporter"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar