Titel:
Desmond & Träskpatraskfällan
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:05
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2009-04-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Desmond & Träskpatraskfällan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Desmond & Träskpatraskfällan

Desmond & Träskpatraskfällan (2006)

Man skulle kunna tro att Hallonskogen är vilken skog som helst... Det stämmer inte. Där bor nämligen Desmond och hans vänner; Bittan Ko, älgen Helmut Sebaot, räven Wille, Sebastian Hare, Herr Alligator, Fru Krokodil, hennes son Lille Fant och elefanten Snickar-Märta. Desmond är en gris som älskar att baka äppelmosmuffins och att bada bastu. Han trivs bra i Hallonskogen. Men en dag händer något. Någon börjar stjäla saker. Desmonds äpplen, Willes el-gitarr, Bittan Kos nagellackssamling och Sebastian Hares boxningshandskar. Desmond och hans vänner får nog! Det måste vara Träskpatrasket. Ingen har visserligen sett något Träskpatrask, men vem skulle det annars vara? Man beslutar sig för att bygga en fälla. En träskpatraskfälla!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Desmond & Träskpatraskfällan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Desmond & Träskpatraskfällan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar