Titel:
In good company
Kategori:
Komedi
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera In good company:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

In good company

In good company (2004)

De två bröderna Chris Weitz och Paul Weitz har lockat en miljonpublik världen över med sin stora succée "Om en pojke". IN GOOD COMPANY är en ny dramakomedi med härliga och oanade förvecklingar i mediabranschen. När Dans företag köps upp, tvingas han plötsligt arbeta under Tom, en oerfaren kille i 20- årsåldern. Som om denna förnedring inte var nog, upptäcker Dan till sin fasa att dottern Alex förälskat sig i sin pappas unge chef... Dan spelas av Dennis Quaid, som senast spelade mot Julianne Moore i Todd Haynes "Far from Heaven". Alex gestaltas av den begåvade tillika hett eftertraktade aktrisen Scarlett Johansson, som spelade mot Bill Murray i Sofia Coppolas "Lost in Translation". Som Tom ser vi nya stjärnan Topher Grace ("Traffic", "Mona Lisas leende").

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  In good company
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "In good company"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar