Titel:
American Gigolo
Utgivningsår:
1980
Publicerad:
2009-06-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera American Gigolo:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Gigolo

American Gigolo (1980)

En slug Los Angeles-callboy finner kärlek och försoning i Paul Schrader's ultra-stilistiska drama. Den högklassiga prostituerade Julian Kay har allt; en mercedes, snygga kläder, tillgång till Beverly Hills mest skrytsamma anläggningar, samt rika, äldre kvinnliga klienter. Men allt faller isär när han gör en tjänst för hans tidigare hallick. En av hans klienter hittas död och Julian verkar bli den som får skulden. Kunden som Julian verkligen var hos vill inte ge honom något alibi, och polisen tror inte på gigolons förnekelser. Julian Kay börjar misstänka att han håller på att bli duperad och försöker med allt för att visa på sin oskuld.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Gigolo
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Gigolo"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar