Titel:
Clockstoppers
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-06-23
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Clockstoppers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Clockstoppers

Clockstoppers (2002)

Zak Gibbs (Jesse Bradford, 'Hackers') är en helt vanlig tonåring som helt plötsligt får övernaturliga krafter när han av en slump hittar en mystisk armbandsliknande pryl som kan stoppa tiden. För Zak är det den perfekta prylen att imponera med på Franscesca, den vackra nya utbytesstudenten på skolan. Men en misslyckad vetenskapsman och hans ondskefulle chef är mer bekanta med den otroliga anordningen och vet att hela världen ligger i händerna på den som får tag i den. De vill ha den tillbaka - kosta vad det kosta vill - och Zak och Francesca hamnar mitt i en spännande, högteknologisk kamp mot tiden! Regissören Jonathan Frakes (Star Trek: Insurrection, Star Trek: First Contact) blandar på ett skickligt sätt skratt och spänning i science-fictionäventyret Clockstoppers.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Clockstoppers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Clockstoppers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar