Titel:
A Complete History of My Sexual Failures
Kategori:
Komedi
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-04-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera A Complete History of My Sexual Failures:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Complete History of My Sexual Failures

A Complete History of My Sexual Failures (2007)

A COMPLETE HISTORY OF MY SEXUAL FAILURES är förmodligen den mest hysteriskt roliga och förvånansvärt gripande dokumentär du någonsin kommer att se! Han är impotent, lat, arbetslös och lever i en unken lägenhet med tvivelaktig hygienisk standard. Dokumentärfilmarenoch heltidsslackern Chris Waitt är en riktig "loser". Varenda tjej han varit ihop med har dumpat honom, och nu har han bestämt sig för att ta reda på varför. Han riktar kameran mot sig själv och ger sig iväg på jakt efter alla han någonsin dejtat för att ställa den för honom livsviktiga frågan: Vad är det för fel på mig? Efter att ha besökt en läkare, en psykolog, en dominatrixoch stoppat i sig en hel burk med Viagra börjar hans ex slutligen prata med honom. Frågan är nu om han är redo att lyssna till vad de har att säga?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Complete History of My Sexual Failures
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Complete History of My Sexual Failures"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar