Titel:
Honeydripper
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-10-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Honeydripper:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Honeydripper

Honeydripper (2007)

Tyrone (Danny Glover) kämpar hårt för sin nattklubb Honeydrippers överlevnad. I en liten stad i 1950-talets Alabama har rock'n roll precis slagit igenom. Tyrone, som är djupt skuldsatt, tvingas avskeda sin bluessångerska Bertha Mae. Han sätter sedan allt på ett kort och anlitar den berömda rockstjärnan "Guitar Sam" för att spela på klubben den kommande helgen. Biljettförsäljningen blir genast en succé. Men fråga alla ställer sig nu är om Guitar Sam verkligen kommer att dyka upp? Samtidigt anländer musikern Sonny Blake till staden för att söka jobb. Kan Sonny komma till Honeydrippers räddning?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Honeydripper
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Honeydripper"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar