Titel:
Forrest Gump
Utgivningsår:
1994
Publicerad:
2009-06-23
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Forrest Gump:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest Gump är en vardaglig man med ett oskyldigt tillmötesgående. Han har aldrig låtit sitt låga IQ stå ivägen för honom, vilket har lett till att han levt ett av de mest fascinerande liven. Väntandes på en buss börjar han berätta om sitt liv för de olika främlingarna som råkar sitta bredvid. Genom detta följer vi med på en resa som inkluderar mötet med Elvis Presley, hans bravader i Vietnam-kriget, mötet med USA's president, framgångarna som världskänd pingis-spelare samt hur han avslöjade Watergate-skandalen. För att bara nämna några av händelserna. Älskad av en hel generation och tilldelad sex stycken Acadamy Awards-priser blev Forrest Gump en filmtriumf och världsfenomen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Forrest Gump
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Forrest Gump"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar