Titel:
Jakten på Röd Oktober
Originaltitel:
The Hunt for Red October
Utgivningsår:
1990
Publicerad:
2009-06-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jakten på Röd Oktober:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jakten på Röd Oktober

Jakten på Röd Oktober (1990)

The Hunt for Red October

Baserad på Tom Clancy's storsäljare, regisserad av John McTiernan (Die Hard) och med Sean Connery och Alec Baldwin i rollerna sjuder Jakten på Röd oktober av högteknologisk spänning kring dessa män som håller domedagen i sina händer. En ny, tekniskt överlägsen, u-båt från Sovjet kallad Röd oktober, är på väg mot USA:s kust under ledning av kapten Marko Ramius. Den amerikanska regeringen tror att Ramius planerar att anfalla, men den ensamstående CIA-analytikern Jack Ryan har en annan idé. Han tror att Ramius planerar att desertera och misslyckas med sitt uppdrag. Han har bara några timmar på sig att hitta honom och bevisa det, eftersom både den ryska marinen och flygvapnet också försöker hitta honom. Jakten har börjat!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jakten på Röd Oktober
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jakten på Röd Oktober"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar