Titel:
Brottsplats Italien
Originaltitel:
The Italian Job(1969)
Utgivningsår:
1969
Publicerad:
2009-06-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Brottsplats Italien:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Brottsplats Italien

Brottsplats Italien (1969)

The Italian Job(1969)

Charlie Croker (Michael Caine) är ute ur fängelset och redan i full fart att planera århundradet kupp. Med hjälp av Mr Bridger, en mastermind inom kriminalitet, sätter Charlie ihop en grupp toppkriminella och med tre mycket speciella Mini's lyfter de 400.0000 dollar under näsorna på polisen i Turin. Med både polis och maffia efter sig inser Charlie att själva stölden är en barnlek i jämförelse med att komma undan med det. Denna actionfyllda dramakomedi är en kultklassiker från 60-talet, med den galnaste biljakten i filmhistorien och med otroliga cliffhangers. The Italian Job är filmen som slår dem alla.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Brottsplats Italien
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Brottsplats Italien"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar