Titel:
Death Roll
Originaltitel:
Crocodile 2 - Death Swamp
Kategori:
Skräck
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-06-17
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Death Roll:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Death Roll

Death Roll (2002)

Crocodile 2 - Death Swamp

Ett passagerarplan på väg till Mexiko kapas av en grupp desperata bankrånare. Situationen förvärras av att en oväntad storm tvingar ned planet i ett öde träsklandskap långt från civilisationen. Hetsade av rånarna påbörjar de vettskrämda passagerarna en obekväm vandring genom träsket, men vapenhot kan inte mäta sig mot naturens monster. Och under den stinkande dyn väntar en ohygglig varelse som just fått aptit på människokött … Varje år dör närmare 2000 människor till följd av krokodilattacker. I ”Death Roll” möter hård action dödens skräckfyllda käftar, i en uppgörelse utanför lagen och bortom civilisationens trygghet - bon appetit!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Death Roll
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Death Roll"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar