Titel:
En förlorad värld
Originaltitel:
Brideshead Revisited
Kategori:
Drama
Längd:
2:04
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En förlorad värld:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En förlorad värld

En förlorad värld (2007)

Brideshead Revisited

”En förlorad värld” är baserad på Evelyn Waughs hyllade roman från 1945 med samma namn, som även är en älskad och prisbelönt TV-serie från 1981. Den unge studenten Charles Ryder lär i mellankrigstidens Oxford känna Sebastian, en charmig och excentrisk aristokrat som tillhör den förmögna katolska familjen Flyte. Charles förflyttas till en värld av heldagsluncher, champagne och vaktelägg, men upptäcker vid sina besök på släktgodset Brideshead att den sorgfria ytan gömmer en rad familjehemligheter. Vänskapen blir ännu mer komplicerad när både Sebastian och hans syster Julia får känslor för Charles.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En förlorad värld
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En förlorad värld"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar