Titel:
Arn - Riket vid vägens slut
Kategori:
Drama
Längd:
2:02
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Arn - Riket vid vägens slut:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arn - Riket vid vägens slut

Arn - Riket vid vägens slut (2007)

I "ARN - Tempelriddaren" möter Arn den stora kärleken i Cecilia, en kärlek som gör dem till offer för striden mellan den andliga och världsliga makten. Cecilia spärras in i kloster och Arn skickas som tempelriddare till Det Heliga Landet där kriget rasar mellan kristna och muslimer. Nu återvänder Arn hem för att skapa enighet och fred i sitt eget land och äntligen gifta sig med Cecilia. Väl hemma upptäcker han att det fortfarande finns de som vill hålla honom och hans älskade Cecilia ifrån varandra, men tack vare drottning Blankas slughet kan de äntligen gifta sig. De bygger ett hem på Forsvik och får ett barn till. Men Arn vet att kriget hotar, det är bara en tidsfråga innan sverkrarna kommer att försöka återta kronan med hjälp av sina danska fränder. Med sin kännedom om utländsk stridsteknik och strategi bygger Arn en armé på Forsvik.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arn - Riket vid vägens slut
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arn - Riket vid vägens slut"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar