Titel:
Mean Creek
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-09-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mean Creek:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mean Creek

Mean Creek (2004)

Mean Creek har benämnts som en nutida "Stand by me" och vunnit pris för bästa debutfilm på Stockholms Filmfestival (2004). Mean Creek är berättelsen om ett gäng ungdomar som bestämmer sig för att hämnas på skolans största plågoande. Sam (Rory Culkin) är en kortväxt och snäll kille som blir mobbad och får stryk av George, en lång och överviktig kille med inlärningsproblem. Sams storebror Rocky beslutar sig för att lära George en läxa. Tillsammans med några kompisar bjuder Rocky in George på en båtfärd under förespegling att Sam fyller år. Målet är mer att förnedra George än att göra honom illa, men Sam börjar tveka och oroa sig för att de kommer att gå för långt. Väl ombord börjar de se en ny sida av George, som en ensam grabb i desperat behov av vänskap och uppmärksamhet. Men såväl båten som planen har redan satts i rörelse, och ingen av de inblandade är förberedda på de händelser som kommer att inträffa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mean Creek
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mean Creek"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar