Titel:
Far till Fyra - Ger aldrig upp!
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-04-28
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Far till Fyra - Ger aldrig upp!:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Far till Fyra - Ger aldrig upp!

Far till Fyra - Ger aldrig upp! (2005)

Far till fyra - ger aldrig upp är en varm film om hur man kan klara av nästa allt, så länge man håller ihop och hjälps åt. När Far blir av med sitt jobb som revisor för att han anses vara en riktig tråkmåns hjälper hela familjen till med att uppdatera honom i IT, konsten att flirta och introducerar honom till hip-hop och senaste modet. Alla har sina egna goda idéer om hur Far ska få tillbaka sitt jobb - och hur de ska klara sin ekonomiska situation när kassan tryter. När hans företag deklarerar att de har för avsikt att anställa en kvinna istället för honom krävs det att familjen tar till drastiska metoder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Far till Fyra - Ger aldrig upp!
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Far till Fyra - Ger aldrig upp!"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar